maandag, januari 10, 2005

Verste Verte

Bij 'Witlof & Ereprijs' zijn we niet van plan om veel van onze aandacht te laten verslappen. Er is hier nog van alles op komst dat van ver of van nabij iets (of één enkele keer zelfs in de verste verte niets) met 'literaire wedstrijden' te maken heeft. Lijstjes met winnaars, interviews met zegevierende konijnen, een kijkje op en in de interne keuken van enkele wedstrijden, het heropsnorren van verliezers die ooit winnaars waren en omgekeerd, eerherstel voor de bezitter van de meeste eervolle vermeldingen, veel aandacht ook voor jongere scribenten... En nog veel meer van dit alles. Ondertussen stellen we met plezier vast dat wie 'witlof en ereprijs' googelt nu wel al op de enige en echte plaats terechtkomt waar ie moet zijn. We streven er naar om iedereen die maar iets in de richting van 'literaire prijzen' zoekt, hier te kunnen verwelkomen. Zo zijn we hier! Niet eens gespeend van enige (literaire) ambitie. Helemaal onze bezoekers gelijk!

Voor wie net zoals die beminnelijke man uit Opwijk onze Rss-feed zoekt, wel die is hier te vinden: http://witlof-en-ereprijs.blogspot.com/atom.xml!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zowaar een lovens- en eerbiedwaardige onderneming! Suggestie voor een link: creatiefschrijven.be Die hebben ook een lijstje van voer voor prijsbeesten en andere literaire uitdagingen. Kwestie van elkaar aan te vullen, of elkaar het gras voor de voeten weg te maaien, as the case may be...

Paul Rigolle zei

Hoewel we hier wat zuiniger willen worden met het toevoegen van links allerhande, is dit er één die we meteen toe zullen voegen!