zondag, februari 06, 2005

Weg van

Tijdens de laatste redactiebijeenkomst waren we het er hier roerend over eens. 'Kijk da's nu 's iets waar we spijt over hebben dat we er zelf niet lijfelijk bij konden zijn, op 27/1/2005 laatst'. Ok, ok, op Gedichtendag kun je niet overal zijn, da's de waarheid als de koe natuurlijk maar voor de toekomst, hoho, voor de toekomst blijven we wat hierna volgt zeker op de voet volgen.

"Literaire Proeverij van Poëzie en Vergeten groenten onder het motto "Mythen zijn modern"
Dichter Hanneke Eggels (oprichter De Literaire Salon)en Jac Nijskens (gastheer De Historische Groentehof)omarmen het motto "Mythen zijn modern" in Beesel. Luister en proef bij een bijzondere literaire Proeverij van vijf vergeten groenten en vijf vergeten wijnen. Hanneke Eggels draagt gedichten voor over Buggenummer Muuskes, de zeldzame Truffelaardappel en Kardoen op Moorse Wijze met pastinaken. Aanmelden. beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kosten 29,50 p.p.
Locatie: De Historische Groentehof, Landhoeve Rijkel 21, 5954 NJ Beesel "


Mmm... Vergeten groenten, wij zijn er hier, met zijn allen, echt wel gek op, om niet te zeggen, we zijn er weg van. En aan die vergeten edoch zeer wel bij dit alles passende wijnen mogen we al helemaal niet denken!

Zie ook: http://www.vergeteneten.nl

Geen opmerkingen: