zondag, februari 03, 2008

Het regent

Het regent dezer dagen nominaties en prijzen. Dit oord vol ongeschreven Witlof is dus nodig aan bijwerking toe. Dat gebeurt in de komende weken en dagen. Graag blijven we niettemin voor meer info over winnaars en laureaten verwijzen naar uiteenlopende sites vol Contrabas-contouren, Parlando-zwart-witten en andere Papieren Man-obscuurtjes. Tot zover dit zondagse woordje van de winterredactie.

1 opmerking:

Anoniem zei

Aangenaam! En Pernath 2007? Het Liegend Konijn 2007?
http://janien.wordpress.com/2007/06/04/literactuacollage-het-liegend-konijn-voor-servetten-halfstok/

La Salsiccia d'Oro? (Die laatste moest ik wel nog eens oplijsten ... ik heb er ondertussen al zoveel toegeblogd dat ik er het noorden bij kwijtgeraak.
http://janien.wordpress.com/2008/01/31/hoe-is-t-van-joke-van-leeuwen-voor-antwerpen-in-motion-design-door-bob-takes/
Ik schenk er u ook eentje hier en nu! Voor bij uw wiltlof en ereprijs. Nu realiseer ik me dat u dat misschien helemaal niet op prijs (!) stelt, zo veggie als uw blog ... Ach, prijzen weigeren is gewoon trendy en shocking (soms).

Vriendelijke groeten
janien van The Sausage Machine

PS Hebt u al voor Het Mooiste Kinderboek Aller Tijden gestemd? Dat kan nog even ...
Kijk bij
http://janien.wordpress.com/2008/02/07/across-the-universe-het-imago-van-b-opwaaiend-stof-in-nl-in-f-een-honeymoon-en-t-poisson-een-verkouden-muis-in-uk-voor-eu-een-grondwet-in-verzen-super-tuesday-en-tornados-in-us-op-internet-f/