maandag, januari 09, 2006

Publieksprijs 2005






Al zijn we dan geen grote liefhebbers van openbare aanbestedingen toch willen ook wij het hier graag 's hebben over de Publieksprijs 2005. Alleraardigst initiatief voor fans van één of ander (bij voorkeur een geliefde dichter of dichteres die nog in leven is) waarrond we hier een beetje laattijdig toch nog een groentenperkje optrekken: De publieksprijs voor de beste poëziebundel 2005. Nog tot en met dinsdag 24 januari 2006 kan men zijn stem uitbrengen op zijn favoriete dichtbundel van het jaar 2005. De winnaar wordt op gedichtendag (26 januari 2006) bekendgemaakt en krijgt een bedrag van € 1700! De publieksprijs voor de beste poëziebundel 2005 is een gezamenlijk initiatief van Rottend Staal & de Contrabas. Laat uitgaan die stem!!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Dank voor deze stemoproep. Maar er mag ook naar hartelust op dode dichters die in 2005 toch nog een bundel wisten uit te brengen gestemd worden.

Omdat deze overleden dichters op de een of andere manier vrij passief campagne voeren doe ik het bij deze voor hen: stem op

Gerrit Achterberg!
Gaston Burssens!
Peter M. Heringa!
Els Leemans!
Catharina van der Linden!
Kees Ouwens!
Hugues C. Pernath!
Hugo Pos!

http://decontrabas.typepad.com/publieksprijsbundel2005/